jueves, 22 de diciembre de 2011

Portals educatius

En l'última classe de GTIC em estat parlant dels portals educatius com XTEC.
      La Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya és una xarxa telemàtica del Departament d'Educació al servei específic del sistema educatiu de Catalunya.
La web d'XTEC és molt útil com a mediadora per a fer tràmits per els docents. Està dirigida tant als alumnes com als professors, per tal de poder compartir informació, idees, notícies, etc, i per aprendre contínuament i estar al corrent de novetats educatives. A més d'utilitzar-la per a formar-se la poden fer servir per a més utilitats.
Si voleu participar amb aquest portal clic aquí.
    
    Edu365.cat és un portal educatiu del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, orientat i desenvolupat específicament per a l'alumnat i les seves famílies, que es basa en les infraestructures i serveis de la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC).
El portal proporciona al professorat un conjunt de recursos i serveis que el poden ajudar en el desenvolupament de la tasca educativa segons matèries i etapes. Igualment proporciona eines als alumnes per fer pràctiques, resoldre dubtes o usar pàgines webs.
Per més informació o per participar, clic aquí.

    Edu3.cat és un portal de ràdio i TV educatives per Internet que va néixer fruit d'un conveni de col·laboració entre la CCMA i el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya. El portal ha estat pioner a l'estat espanyol en l'oferta educativa per Internet i s'està posicionant com un portal de referència de TV i Ràdio educatives a nivell europeu.
Si vols participar en el portal educatiu, clic aquí.



No hay comentarios:

Publicar un comentario